Vrijwilliger van de maand september 2021: Wesley Waldt

Vanavond op de valreep van de maand september overvallen we Wesley Waldt, oprichter en voorzitter van Stichting Smile voor Mile als vrijwilliger van de maand. 

In 2016 kwam Wesley, toen pas 16 jaar oud, met het idee om autoritten te gaan organiseren voor ernstig zieke kinderen of kinderen met een beperking. Met de hulp van zijn trotse ouders was de stichting al snel een feit. Door zijn grote passie voor auto’s heeft Wesley inmiddels een groot netwerk weten te ontwikkelen wat hij nu kan inzetten voor Smile per Mile! “Ik geniet van elke dag en mijn motto is dan ook “wish it, dream it, do it!”

Inmiddels weten stichtingen als ‘Make a Wish’ of “Stichting Ambulance Wens” Wesley ook te vinden. Zo zijn ze afgelopen weekend nog naar Arnhem gereden om een wens te vervullen. 

Wesley kan niet stilzitten, naast een nieuwe baan als Onderwijs Assistent, runt hij dus de stichting,  is hij mantelzorger en doet hij er nog allerlei andere dingen naast. “Er zitten 24 uur in een dag en er zijn 7 dagen per week, die wil ik optimaal benutten.” Zegt hij trots. 

We hebben als plan! een enorme bewondering voor de gedrevenheid waarmee Wesley, pas 22 zich inzet voor anderen. Een voorbeeld voor zijn generatie!  Wat plan! betreft een meer dan terechte ‘Vrijwilliger van de Maand”. 

Sinds februari 2016 zetten we als plan! al vrijwilligers in de bloemen. We krijgen deze meestal gewoon via onze website of via een van onze leden aangereikt, daar zijn we super blij mee. Kent u ook een vrijwilliger die wel eens in de bloemetjes gezet mag worden? Neem dan contact met ons op! Wie weet staan we de volgende maand aan zijn/haar deur.