Vrijwilliger van de maand september 2017: Frank Koolen

Normaal gesproken gaat plan! op de woensdagmorgen onaangekondigd op bezoek bij onze vrijwilliger van de maand, maar dat was in dit geval niet mogelijk. Naast het vele vrijwilligerswerk heeft Frank namelijk nog een volle baan. Vandaar dat we in de vroege avond bij hem aanbellen met een mooie bos bloemen.

Al 18 jaar lang gaat Frank met de collectebus rond voor de Hart- en Nierstichting! En als dat nu het enige was… nee hoor! Ook was hij voor hetzelfde aantal jaren betrokken bij de organisatie en uitvoering van de Horror Night die elk tweede weekend in september werd gehouden. Dit evenement speelde zich altijd af in het Zandbos en kon rekenen op gemiddeld zo’n 200 deelnemers. De editie van dit jaar was tevens de laatste.

Daarnaast is hij al 37 jaar als vendelier(instructeur) actief bij het St. Catharinagilde in onze stad en maakt hij al 11 jaar deel uit van het bestuur. Sinds een aantal jaren is Frank ook de man die de Gildekamer in Binderen op orde houdt. Nee, stilzitten is niks voor deze Frank en in onze ogen is hij dan ook met recht de vrijwilliger van deze maand!