Vrijwilliger van de maand maart: Lisette van Bommel

Bij inloophuis de Cirkel heeft plan! deze maand Lisette van Bommel mogen verrassen als vrijwilliger van de maand.  Lisette is sinds 2 jaar de spil van inloophuis de Cirkel. Zij is elke dag aanwezig om allerlei zaken te coördineren: inplannen van vrijwilligers, regelen van activiteiten, contacten met sponsoren, noem maar op. Vol passie vertelt zij ons tijdens de rondleiding over de activiteiten bij de Cirkel. En die zijn heel divers. Er worden workshops georganiseerd. Er zijn aangepaste bewegingslessen en er worden lezingen gegeven omtrent rouwverwerking of door arbeidsdeskundigen. Maar zeker zo belangrijk is de ‘zoete inval’ van patiënten, lotgenoten en hun naasten. Zo’n 50 tot 60 bezoekers per week worden gastvrij ontvangen door de gastvrouwen en ook –heren, zoals wij zelf hebben kunnen ervaren.

Helmond mag blij zijn met zo’n mooi initiatief als inloophuis de Cirkel en hopelijk blijven zij genoeg ondersteuning ontvangen om de toekomst te waarborgen.

De bloemen die Lisette door plan! krijgt aangeboden krijgen een plaatsje in de huiskamer zodat alle vrijwilligers, en dat zijn er 70 in totaal,  van deze opsteker kunnen genieten.