Vrijwilliger van de maand februari: Maria van Melis


Donderdagavond 28 februari jl. gaan Guido van Dooren, Commissielid van plan! en Sacha van Lierop, Raadslid van plan! weer samen op pad om de vrijwilliger van de maand te verrassen. Ze bellen aan en dochter Hella van Kraaij doet de deur open, want zij zit in het complot.

Eenmaal binnen kijkt Maria verbaast naar Sacha als hij zegt; ‘Mag ik u feliciteren met de eretitel vrijwilliger van de maand februari?’ Maria staat op en schud Sacha de hand. Vervolgens doet ook Guido dat en overhandigd haar het bijbehorende bloemetje. ‘De reden waarom we hier zijn is omdat u alweer ruim 10 jaar vrijwilligster bent bij Woonzorgcentrum Savant Alphonsus in Mierlo-Hout. U heeft meegeholpen met de vakantieweek en de kerstmarkt. En op maandag bent u er om te sjoelen en op woensdag helpt u bij het kienen en dat allemaal met de respectabele leeftijd van 79 jaar.’zegt Guido. Dat verdient dus een bloemetje!

Tijdens het kletsen over wat plan! doet als lokale politieke partij en wat we zelf allemaal doen in onze vrije tijd, komen ook de vele activiteiten van dochter Hella ter sprake. Stiekem noteren we alvast haar naam op ons lijstje…

Weet u ook iemand die een bloemetje verdient, omdat deze al jaren als vrijwilliger aan de slag is alsof het de normaalste zaak van de wereld is? Meld deze persoon dan aan via het contactformulier op onze website.