Vrijwilliger van de maand december: Jack Kloft

Toen we Zaterdagochtend 24 november op werkbezoek gingen bij Stadstuin Helmond om tevens Nicole van de Rijt te verrassen met de eer ‘Vrijwilliger van de maand november’ bleek al direct dat er toch één persoon is die als vrijwilliger vanaf het prille begin de steun en toeverlaat is van Nicole, namelijk Jack Kloft.

Stadstuin Helmond draait vanzelfsprekend op meer vrijwilligers, maar Jack is samen met Nicole vanaf het prille begin de drijvende kracht achter Stadstuin Helmond. Voor plan! voorzitter en commissielid Guido van Dooren een rede temeer om Jack spontaan uit te roepen voor ‘Vrijwilliger van de Maand december’.

Voor meer informatie over Stadstuin Helmond verwijzen we u graag door naar de website www.stadstuinhelmond.nl.

Zo eindigt langzaam het politieke jaar van plan! We hebben dankzij uw steun een zetel gehaald in de Helmondse Raad in maart van dit jaar, hebben 12 mooie vrijwilligers gehad en hebben menigmaal ons doen gelden in de Commissie- en Raadvergaderingen, onder andere door de aangenomen motie ‘Samen naar nieuwe politiek‘. We kunnen dit niet alleen, we hebben uw steun daarvoor nodig. Niet alleen tijdens de verkiezingen, maar vooral door het jaar heen. Kom eens langs op een van onze vergaderingen, bijeenkomsten en vertel wat u belangrijk vindt voor de stad! Waar kunt u ons vinden? Zie onze agenda.

We roepen u op om met ons mee te doen!

Rest het ons om iedereen hele fijne feestdagen te wensen en een voorspoedig 2019.

Weet u ook iemand die een bloemetje verdient, omdat deze al jaren als vrijwilliger aan de slag is alsof het de normaalste zaak van de wereld is? Meld deze persoon dan aan via het contactformulier op onze website.