Vrijwilliger van de maand augustus 2017: Anja Vriens

Bij onze vrijwilliger van de maand augustus waren we al eens vergeefs aan de deur geweest; Anja zat toen op haar werk. Dus toen we weken later voor de tweede keer aanklopten, ging er bij haar toch wel een belletje rinkelen. In de familie had men zich namelijk al lachend afgevraagd wat die twee mannen met een bos bloemen voor Anja toch van plan waren? Nou, die twee mannen waren zeker wat van plan!
Anja is al vanaf haar 20ste levensjaar actief in de Annawijk. Begonnen bij het wijkcomité Sint Anna welke overging in de Stichting Sint Anna heeft ze zich op allerlei terreinen ingezet voor de wijk en haar bewoners. Ook is ze nog steeds lid van carnavalsvereniging de Olietrappers en maakt ze op dit moment deel uit van buurtvereniging de Oliemolen.
Toen we Anje spraken verscheen fysiek voor de allerlaatste keer het wijkblad waar ze zich al jaren voor inzet. Samen met de Levgroep Helmond gaat ze nu voortaan het wijkblad digitaal uitbrengen. Zo is Anja al tientallen jaren als vrijwilliger van onschatbare waarde voor haar wijk. Je zou haar met recht ‘Anna’ Vriens mogen noemen!