Vrijwilliger van de maand april 2020: Irma & Erica Martens oftewel “Dubbel Trubbel”

Dubbel Trubbel is de artiestennaam van de tweelingzusjes Irma en Erica Martens. Nadat ze eerst samen zo’n 25 jaar lang in een band hebben gezongen, begonnen ze in 2002 als amusements-duo. Gewoon omdat ze het fijn vinden om te zingen en van humor houden en dat kunnen ze mooi in hun acts op het podium verwerken.

Afgelopen tijd staan ze niet op de gebruikelijke podium, maar treden toch veelvuldig op. Dubbel Trubbel is veelvuldig op pad om het ‘Eenzaamheidsvirus’ te bestrijden. Ze geven geheel vrijwillig optredens “OUdDOOR Concerten” in de regio. Zo rijden ze van verzorgingstehuis naar verzorgingstehuis, geven een serenade aan iemand die zojuist 100 is geworden, zingen iemand toe die om wat voor reden even eenzaam is en nog veel meer.

Wij van plan! vonden dit uiteraard een super plan en hebben ze onlangs verrast met bloemen en vereert met de speciale ‘Corona’ vrijwilliger van de maand.

Dit optreden is op de binnenplaats van Woonzorgcentrum Alphonsus van Savant Zorg in Mierlo-Hout. De OUdDOOR Concerten worden mogelijk gemaakt door Driessen Groep, Lang Leve Cultuur Helmond, Stichting DoSocial & Henkes Hoveniersbedrijf. 

Sinds februari 2016 zetten we als plan! al vrijwilligers in de bloemen. We krijgen deze meestal gewoon via onze website of via een van onze leden aangereikt, daar zijn we super blij mee. Kent u ook een vrijwilliger die wel eens in de bloemetjes gezet mag worden? Neem dan contact met ons op!