Vrijwilliger van de Maand april: Angela de Leest – Van Lierop

Donderdagmiddag 18 april komen Sacha van Lierop – Raadslid en Guido van Dooren – Burgercommissielid voor plan! op bezoek bij Bestuurslid Henk de Leest. De vrouw van Henk is uiteraard thuis, want Henk zit in het complot.

‘Goede middag, Angela. We komen deze keer niet voor Henk, maar voor jou’. Zegt Guido. Angela begint te lachen en zegt; ‘Ja, omdat ik gisteren jarig ben geweest, zeker’? ‘Ook dat’, zegt Sacha. ‘Maar we zijn onlangs getipt via onze website, dat jij de eretitel ‘Vrijwilliger van de Maand’ verdiend. Dus hierbij feliciteren we je met de titel; ‘Vrijwilliger van de Maand april’.

Angela begint te kleuren, maar neemt de bloemen graag aan van Sacha. Guido neemt van de gelegenheid gebruik hiervan een foto te nemen.

Onder het genot van een heerlijke kop thee en koffie met koek vertelt Angela over haar vrijwilligerswerk als Gastvrouw in het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond. ‘Ik breng al ruim 14 jaar met heel veel plezier koffie rond op de diverse poliklinieken. Daarnaast pas ik regelmatig op mijn kleinkinderen en heb het afgelopen jaar naast de verhuizing van ons eengezinswoning in de Eeuwsels naar het appartement op Suytkade een rol als mantelzorger gehad’.

Voor plan! geen enkele twijfel dat ook de vrouw van een bestuurslid in aanmerking kan komen voor de ‘Vrijwilliger van de Maand’. Ze is tenslotte officieel via onze website aangedragen door een inwoner van Helmond!

Weet u ook iemand die een bloemetje verdient, omdat deze al jaren als vrijwilliger aan de slag is alsof het de normaalste zaak van de wereld is? Meld deze persoon dan aan via het contactformulier op onze website.