Vrijwilliger van de maand februari 2022 – Toon van de Wetering

Afgelopen week stond onze nummer 2 Ine Warmerdam wederom op de stoep bij de LEVGroep Helmond, waar in totaal zo’n 2.000 vrijwilligers werkzaam zijn in de regio, met een grote bos bloemen.

Bij binnenkomst werd dit keer Toon van de Wetering opgetrommeld om geëerd te worden met de titel ‘Vrijwilliger van de maand’. Sinds 2008, dus al zo’n 14 jaar is Toon actief als vrijwilliger bij de LEVGroep.

Toon heeft een financiële achtergrond en vindt dat hij zijn steentje moet bijdragen aan de samenleving. Naast boodschappen doen voor mensen die dat niet kunnen, helpt hij bij het invullen van diverse soorten (digitale)aanvragen en behoort hij samen met Jan van Doorne, de vrijwilliger van afgelopen maand, tot de ‘Formulieren Brigade’.

Voor plan! meer dan reden genoeg om ook Toon in het zonnetje te zetten met een mooie bos bloemen.

Ook iemand aanmelden?

Sinds februari 2016 zetten we als plan! al vrijwilligers in de bloemen. We krijgen deze meestal gewoon via onze website of via een van onze leden aangereikt, daar zijn we super blij mee. Kent u ook een vrijwilliger die wel eens in de bloemetjes gezet mag worden? Neem dan contact met ons op! Wie weet staan we de volgende maand aan zijn/haar deur.