Vrijwilliger van de maand december 2021: Gerry van der Linden

Vrijdagmiddag 3 december werd Gerry van der Linden verrast door ons jongste lid (17) Laura van Lierop met een flinke bos bloemen om te worden geëerd als ‘vrijwilliger van de maand’.

Gerry is al 56 jaar lid van Rood-Wit ’62, wanneer je goed rekent slechts 2 jaar na de de oprichting. Iemand van het eerste uur, zoals dat gezegd wordt. Gerry wordt natuurlijk niet in het zonnetje gezet, omdat hij zo lang lid is van Rood-Wit ’62, maar omdat hij inmiddels daar 50 jaar vrijwilliger is.

Kabouters

Gerry heeft diverse teams getraind in zijn loopbaan bij Rood-Wit ’62, maar de ‘kabouters’ het langst. 12 jaar heeft hij dat met veel plezier gedaan. Tegenwoordig is Gerry terreinbeheerder en is op de dinsdagavond na, iedere dag op de club aanwezig.

Voor plan! dus reden genoeg om Gerry te eren met de titel; vrijwilliger van de maand december 2021.

Ook iemand aanmelden?

Sinds februari 2016 zetten we als plan! al vrijwilligers in de bloemen. We krijgen deze meestal gewoon via onze website of via een van onze leden aangereikt, daar zijn we super blij mee. Kent u ook een vrijwilliger die wel eens in de bloemetjes gezet mag worden? Neem dan contact met ons op! Wie weet staan we de volgende maand aan zijn/haar deur.