Januari 2021 – helaas (nog) geen vrijwilliger van de maand

Met pijn in ons hart deze maand geen bos bloemen voor een van de vele vrijwilligers in Helmond. Niet omdat we geen vrijwilliger hebben natuurlijk, maar i.v.m. de strenge regels rondom het ontvangen van bezoek thuis, die geldt tot 9 februari. We hoeven in principe niet binnen te zijn, maar we zijn toch altijd benieuwd naar het verhaal erachter. Omdat veel vrijwilligers vaak ook tot de risicogroep behoren, willen we ook geen interview aan de deur. Dus zijn we voor nu even genoodzaakt om een stapje terug te doen.

Inmiddels hebben we al 61 bossen mogen uitreiken. De vrijwilliger van de maand, die we in gedachten hebben voor deze maand, komt uiteraard gewoon aan de beurt, dus niet getreurd. 

Mocht de strenge bezoekregeling langer van kracht blijven dan 9 februari, gaan we een andere manier zoeken om toch de komende vrijwilligers van de maand januari en februari een mooie bos bloemen te kunnen overhandigen.

Keep posted. 

Sinds februari 2016 zetten we als plan! al vrijwilligers in de bloemen. We krijgen deze meestal gewoon via onze website of via een van onze leden aangereikt, daar zijn we super blij mee. Kent u ook een vrijwilliger die wel eens in de bloemetjes gezet mag worden? Neem dan contact met ons op!