Wilna van Breugel

Ik ben Wilna van Breugel, 70 jaar, geboren in Oisterwijk, moeder van 2 kinderen en oma van 2 kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn ondermeer motorrijden, dansen, tuinieren en wandelen.

Ik heb me altijd ingezet voor andere mensen en ik ben sinds mijn verhuizing in 2017 naar Helmond hiermee doorgegaan. Met behulp van mijn sociale en antroposofische werkachtergrond, probeer ik mensen meer rust, zelfvertrouwen en inzicht te geven. Ik doe dit onder de vlag van de Lev groep. Mijn kracht ligt hierbij in mijn communicatieve vaardigheden en mijn inlevingsvermogen. Hoewel ik een duidelijke mening heb, ben ik tevens een mens van middenwegen en compromissen.

Mijn levensmotto is: Een mens moet delen en innerlijke overtuiging behoeft geen strijd. Dit past ook wel bij de partij plan!. Ik zet me bij plan! ondermeer graag in voor drugsbeleid en het tegengaan van vereenzaming van ouderen. Ik hoop van meerwaarde te kunnen zijn voor alle Helmonders en specifiek ook voor mensen in mijn omgeving in het centrum van Helmond. Ik hoop van toegevoegde waarde te zijn voor plan!, de lokale Helmondse partij waar ik veel vertrouwen in heb.