Niels van den Hoven

Ik ben Niels van den Hoven. Sinds ik in 2007 van Tilburg naar Helmond ben verhuisd, voel ik mij sterk betrokken bij de stad.

Eerst als vrijwilliger bij de lokale omroep en later als scheidsrechter bij diverse Helmondse voetbalverenigingen. Ik heb mij bij plan! aangesloten om mijn betrokkenheid bij de stad extra vorm te geven. Vanuit de raad in Helmond wil ik mij inzetten voor gelijke kansen voor elke inwoner van onze stad.

Als 38 jarige inwoner van de wijk Brouwhuis wil ik meer bijdragen aan een leefbare wijk. Door preventie en handhaving, maar ook door de ton voor elke wijk te ondersteunen. Door de regie aan de inwoners van de wijken te geven, creëer je meer draagvlak onder de bewoners en worden zij allemaal een stukje verantwoordelijk voor de leefomgeving van hun wijk.

Door in gesprek te gaan met inwoners, vrijwilligers en verenigingen in onze mooie stad, weet ik zo wat er speelt onder de inwoners van Helmond. Zo zullen de plannen die in het gemeentehuis gemaakt worden, beter afgestemd worden met de bewoners van Helmond.

Ik werk als inkoper bij Verasol, een bedrijf wat zijn wortels heeft in Helmond. In mijn vrije tijd fiets ik graag, ga ik kijken naar voetbalwedstrijden en bezoek ik concerten.