Guido van Dooren

Ik ben Guido van Dooren, getrouwd met mijn Helmondse jeugdliefde en hebben twee knappe dochters van 18 en 21 en een super lief klein schattig hondje. Geboren in het Lambertus Ziekenhuis, nu Elkerliek in 1970.

Ik ben zelfstandig ondernemer en  bestuursvoorzitter bij plan!. In mijn vrije tijd ga ik graag ontspannen door te gaan varen, weekendje weg of gewoon even uitwaaien met de hond.

Na mijn studie, Franciscus Mavo en MEAO/MMO bijna 25 jaar gewerkt bij Dorel (Maxi-Cosi) en via wat omwegen uiteindelijk gekozen om voor mezelf te gaan beginnen als Sales & Marketing Support.

Samen met Sacha van Lierop eind 2015 plan! opgericht, omdat we vonden en  vinden, dat politiek er voor de burger is en niet andersom. Daarmee bedoelen we dat onze inwoners een stem hebben. Zij bepalen onze agenda.

Mijn persoonlijk doel voor Helmond is positieve naamsbekendheid! Dit doe ik door aandacht te blijven vragen voor tastbare en haalbare plannen waar jij en ik wat aan hebben en waarmee we Helmond op de kaart kunnen zetten.